| Webshop | ICT incidenten | Contact | Remote Support
MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Vanzelfsprekend draagt ISO Groep haar steentje bij aan de duurzame ontwikkeling van onze samenleving en het oplossen van de wereldwijde milieuproblematiek. Zo voldoen al onze leveranciers aan de hoogste milieunormen en focussen wij ons altijd op oplossingen die schadelijke en chemische stoffen verminderen. Ook instrueren wij onze medewerkers om altijd op een verantwoorde manier met afvalstoffen en apparatuur om te gaan en om te streven het gebruik van elektriciteit en brandstof te verminderen.

Toner return programma

Wij vinden het bijzonder belangrijk dat onze producten en in het bijzonder de lege tonercartridges milieuvriendelijk worden verwijderd. Het toner return programma van onze partners zorgt ervoor dat u dit eenvoudig en zonder extra kosten kunt doen.

Klik op het logo van de machine waarvan u een toner wilt retourneren.
kyocera.pngRicoh2.pngXerox.png 

 

 


Sponsoring
hobo-logo.jpg

Onze oud-collega Wim is als piloot werkzaam in Zuid Soedan voor de Mission Aviation Fellowship (MAF). 

MAF is de grootste non-profit vliegtuigmaatschappij. Met meer dan 130 vliegtuigen in meer dan 30 van de armste landen vliegt MAF voor meer dan 1000 (hulp)organisaties en kerken. MAF maakt met haar vliegtuigen mensen in geïsoleerde gebieden bereikbaar voor hulp.

Wij zijn blij dat wij Wim op verschillende wijzen kunnen ondersteunen bij zijn “missie”.
Meer info over de plannen van Wim en zijn gezin kunt u lezen op hun website.
Indien u Wim ook wilt steunen kan dit via deze link.

 

Wij zijn blij en dankbaar dat wij als ISO Groep diverse organisaties uit ons netwerk op verschillende wijze kunnen ondersteunen. Het afgelopen jaar hebben wij onder andere de volgende organisaties gesteund:

hgjb.png logo-gzb.jpg stichtingpijnackenarenhelpenarmenie.jpg 
logo-sdok2.jpg logohervormdhaaften.jpg  logo_herveen.png

siriz_logo.pnglogo_mov.png fiets_voor_een_huis.png