| Webshop | ICT incidenten | Contact | Remote Support
ISO Groep

ISO Groep en u

Wat heeft u nodig om zorgeloos te kopiëren, printen en te scannen? Die zorg kunnen wij u uit handen nemen. Dat pakken we heel serieus op. Daarom horen we graag van u wat u belangrijk vindt. Ook als er iets niet goed loopt of als er verbetering gewenst is. Persoonlijke service nemen we hoog op bij ISO Groep.

ISO Groep is een full service onafhankelijke leverancier van kopieer- en afdrukapparatuur, scan- en digitaliseeroplossingen, ICT en netwerkbeheer en digitale presentatiemiddelen. Wij werken uitsluitend met A-merken zoals Ricoh, Xerox en Kyocera. Volledige geïntegreerde oplossingen leveren wij inclusief advies, hardware, software en after sales. Na een inventarisatie op uw locatie doen wij u het meest gunstige voorstel voor uw situatie.

Kopiëren
Weet u uit welk kopieerapparaat u in uw specifieke situatie u het meeste rendement haalt? Weet u precies hoeveel afdrukken er in uw bedrijf worden gemaakt en wat dat kost? Bent u misschien beter gebaat bij een goedkoper apparaat? Wij denken graag met u mee over de meest efficiënte oplossing voor uw bedrijf of organisatie. Met onze quickscan kunnen we uw gehele printpark en uw printgedrag snel inzichtelijk maken waarbij u al snel besparingen van 30 à 50% kunt realiseren.

Printen
De markt voor printers verandert voortdurend. Wij maken graag voor u een inventarisatie van uw huidige printapparatuur en -gedrag om u een voorstel te doen voor een zo efficiënt mogelijke printoplossing, of het nu decentraal of centraal printen betreft. Bovendien hebben wij voor de ruim 1.000 machines die wij 'in het veld' hebben staan, ook de juiste printonderdelen op voorraad en dus altijd snel bij de hand.

Scannen
Gescande documenten zijn eenvoudig op te bergen, te verplaatsen en natuurlijk zeer snel verstuurd. ISO Groep biedt u verschillende slimme oplossingen om de fysieke papierstroom in uw organisatie te verminderen en tegelijk netjes te stroomlijnen. Met een slim documentbeheer kunt u slagvaardig ondernemen.

ICT-netwerk
Uw bedrijfsproces is uiteraard ook zeer gebaat bij storingsvrije digitale informatiestromen. U kunt ISO Groep inschakelen voor het leveren van een volledige ICT-netwerkomgeving, inclusief installatie van hard- en software, het bewaren van uw data in een data centre of in de cloud. Ons concept ISO@Work ontzorgt u volledig tegen een vast bedrag per maand. En met flexibele onderhoudscontracten.

Oplossingen voor het onderwijs
Het onderwijs heeft een bijzondere plek bij ISO Groep. Al jaren bieden wij scholen en opleidingsinstellingen (basis of primair onderwijs en voortgezet onderwijs) verschillende oplossingen aan. ISO Groep heeft een fraaie reputatie opgebouwd in het leveren van de praktische digitale school- en presentatieborden. Onze kennis van 'het onderwijs' stelt ons in staat ook scholen te voorzien van de juiste kopieer-, print- en scanapparatuur. En hetzelfde geldt ook voor de (interne) ICT-netwerken.

Unieke dienstverlening met lage responsetijden
ISO Groep heeft een bijzondere en onderscheidende eerstelijns support. Als u belt voor een storing, neemt een monteur uw verzoek in ontvangst en plant direct met u een afspraak om op zeer korte termijn langs te komen. Die snelle ondersteuning kunnen wij u bieden dankzij onze eigen landelijke servicedienst en onze vestigingen in Haaften en Veenendaal.

Over ISO Groep
ISO Groep levert al 20 jaar slimme oplossingen voor printen, kopiëren, scannen en documentmanagement. Juist door dit complete aanbod producten en diensten in combinatie met een betrokken service, zijn onze klanten bijzonder trouw en tevreden. ISO Groep is constant in beweging en speelt altijd in op nieuwe ontwikkelingen en innovaties. Om het zakelijke plaatje compleet te maken, levert ISO Groep ook volledige geïntegreerde ICT-oplossingen, uiteraard inclusief advies, hardware, software en after sales. U vindt ons in Haaften en Veenendaal.