| Webshop | ICT incidenten | Contact | Remote Support
Overname BSU.DOC

ISO Groep neemt BSU.DOC over

Ook strategische samenwerking ISO Groep en BSU.Groep

ISO Groep uit Haaften en BSU.Groep uit Veghel gaan per 1 juli 2017 een strategische samenwerking aan. Daarbij neemt ISO Groep de activiteiten van BSU.DOC over.

 

Beide organisaties zien veel voordelen in de nauwe samenwerking. ISO Groep wordt contracthouder en neemt de verkoop, installatie en het beheer van de Konica Minolta machines op zich. Klanten van BSU.DOC zijn zo verzekerd van een partner met volledige focus op printing en document management. ISO Groep zal hen gedegen adviseren over de beste oplossingen en relevante nieuwe ontwikkelingen. 

 

BSU.Groep heeft haar focus opnieuw bepaald en maakt de keuze om zich meer op de verkoop en ontwikkeling van eigen cloud oplossingen te richten. Met deze samenwerking zet ISO Groep opnieuw een succesvolle stap in haar groei binnen de printing en document management markt. Bovendien kan de organisatie in de samenwerking met BSU.Groep haar relaties nog beter adviseren over IT en Telefonie. Door de schaalgrootte van BSU.Groep onstaan er nieuwe mogelijkheden en kansen voor haar relaties.

 

Over ISO Groep
ISO Groep is een full service leverancier op het gebied van printers, ICT en telefonie. De klantgerichtheid maakt het bedrijf uniek in de markt. Juist de combinatie van de drie disciplines zorgt ervoor dat een klant volledig wordt ontzorgd en zich kan focussen op zijn core business. Dertig enthousiaste collega’s zoeken elke dag de beste oplossingen voor klanten. ISO groep werkt vanuit de locaties Veenendaal en Haaften en bedient daarvandaan duizenden organisaties in heel Nederland.