| Webshop | ICT incidenten | Contact | Remote Support
Digiborden

Digitaal schoolbord, een nieuwe wereld gaat open!

De hoofdstad van Frankrijk? Direct zoomt de leerkracht op het digitale schoolbord via Google Earth in op de Eiffeltoren. Terwijl zij een halfuurtje geleden nog 'ouderwets' op het bord een dictee uitschreef. Maar met een speciale pen in plaats van krijt.
Het moderne schoolbord is zowel 'ouderwets' schoolbord als computer met scherm tegelijkertijd. Online grammatica of een ander vak beoefenen behoort dan ook tot de dagelijkse schoolpraktijk. Net zoals online een museum of bibliotheek binnenstappen of illustreren hoe je wel en niet met sociale media en internet omgaat.

Uiteraard zijn de digiborden volledig afgestemd op de leerlingen van een betreffende klas. De borden gebruiken speciale software en een grafische vormgeving die gericht is op kinderen. Het digibord bereidt kinderen gedegen, verantwoord en eigentijds voor op de toekomst.

ISO Groep beschikt over een zeer ruime kennis en ervaring met digiborden voor elk schooltype. Hebt u vragen over een digibord voor uw specifieke school, neemt gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.
ActivBoardFixedPRM.jpg   ActivMobileacc1.JPG

 dealervignet.jpg