Toners bestellen
Toners bestellen
Klantportal
Klantportal
Support
Support

Virtuele verjaardagassistent

Virtuele verjaardagassistent stuurt je een mail bij een verjaardag

Hiep hiep hoera! Vergeet jij ook altijd de verjaardag van een collega? Geen zorgen, je bent niet de enige! In veel bedrijven is het bijhouden van verjaardagen een lastige klus. Vaak hangt er ergens een verjaardagskalender, of staan er agenda-items ingepland die ook nog eens bijgehouden moeten worden. En toch wordt die ene verjaardag nét gemist. Het gevolg? Geen felicitaties en mogelijk zelfs een vergeten taart!

We hebben nu een leuke actie: iedereen die in voor 15 november 2024 de verjaardagassistent bestelt, krijgt een verjaardagpakket.

Overzicht verjaardagen

Bij veel bedrijven ontbreekt het aan overzicht. Collega’s weten simpelweg niet wanneer iemand jarig is. Een rommelige administratie en versnipperde agenda’s zijn aan de orde van de dag. Het wordt al helemaal lastig als je verspreid over meerdere vestigingen werkt. Een vergeten verjaardag is niet alleen vervelend voor degene die jarig is, maar zorgt ook voor ongemak onder de collega’s.

Virtual Assistent verjaardagen happy birthday
De oplossing:

de Verjaardagassistent!

Onze slimme Virtual Assistent (VA) neemt al het werk uit handen.

Hoe werkt de virtuele assistent?

De assistent stuurt automatisch een notificatie naar collega’s wanneer iemand jarig is. Iedereen is meteen op de hoogte, zonder dat iemand het handmatig hoeft bij te houden. Maar het gaat verder dan alleen verjaardagen. Ook jubilea of andere bijzondere mijlpalen kunnen worden ingevoerd. Wat dacht je van een verjaardagsysteem dat bijhoudt wanneer je klanten jarig zijn.

De gegevens worden eenvoudig uit het HRM-systeem gehaald of handmatig door HRM bijgehouden in bijvoorbeeld Microsoft Lists. Het bijwerken van agenda’s en kalenders is verleden tijd. Met één klik heb je altijd het juiste overzicht.

Vergeet nooit meer een verjaardag

Dus, je hoeft nooit een vergeten verjaardag te vieren! Onze Verjaardagassistent zorgt voor feestelijke notificaties op het juiste moment. Voeg een vleugje gemak en gezelligheid toe aan je werkdag en verras je collega’s op hun speciale dag.

Wil je ook de verjaardagscultuur binnen je bedrijf verbeteren? Schakel hulp in van een VA.

Plan een afspraak in met onze consultant

Vragen over deze case?

Neem contact op met
Martijn Slingerland