Toners bestellen
Toners bestellen
Klantportal
Klantportal
Support
Support

Grip op je data met je virtuele archiefassistent

Grip op je data

In de digitale wereld van vandaag verzamelen bedrijven en organisaties enorme hoeveelheden data. Van klantgegevens tot financiële rapporten, alles wordt opgeslagen en verwerkt. Maar hoe zorg je ervoor dat je niet verdwaalt in de overvloed van zowel actuele als historische data?

Privacy en AVG

Een veelvoorkomend probleem is dat organisaties het overzicht kwijtraken. Zeker wanneer je te maken hebt met gegevens die onder de AVG-wetgeving vallen, is het cruciaal om vastgestelde bewaartermijnen strikt te handhaven.

Je moet niet alleen aan de wet voldoen, maar ook de privacy van klanten en medewerkers waarborgen. Dit vereist dat je regelmatig nagaat welke data nog relevant is en welke veilig gearchiveerd of verwijderd kan worden. Maar hoe pak je dat aan? Wie draagt die verantwoordelijkheid binnen je organisatie?

Virtual Assistent archief automatiseren
De oplossing

Automatisering van je archief met onze virtuele assistent

Het handmatig beheren en archiveren van data is tijdrovend en foutgevoelig. Gelukkig is er een betere manier. Onze virtuele assistent neemt deze taak uit handen door alle data te analyseren en te beheren volgens het vastgestelde bewaarbeleid. Zodra bepaalde gegevens de bewaartermijn overschrijden, start er automatisch een goedkeuringsworkflow. Hierin kan een aangewezen archivaris bevestigen of de gegevens definitief verwijderd mogen worden of dat ze gearchiveerd moeten blijven. Indien gewenst, kan de hele procedure zelfs zonder tussenkomst van medewerkers worden afgehandeld.

Veilig archiefbeheer en datamanagement

Deze oplossing biedt flexibiliteit: je kunt de archivering geheel aanpassen aan de specifieke behoeften van jouw organisatie. Of je nu werkt met strenge wet- en regelgeving zoals de AVG, of simpelweg het overzicht in je data wilt behouden, onze virtuele archiefassistent zorgt ervoor dat alles netjes en veilig wordt verwerkt.

Wil je je data efficiënt beheren en compliant blijven met de wetgeving? Laat onze Virtuele Archiefassistent je helpen om datachaos te voorkomen!

Plan een afspraak in met onze consultant

 

Vragen over deze case?

Neem contact op met
Martijn Slingerland